Kapcsolat

ligetlovarda@gmail.com

+36-30-813-5412

+36-30-373-6228

Style Lovas Webáruház

BEJELENTKEZÉS

Kedves Futószáras Lovasok!

Ahogy azt már korábban jeleztük, novembertől futószáras edzésre időpontot foglalni, csak előre megváltott jeggyel vagy bérlettel lehetséges.

Erre több lehetőség van:

- alkalmak vásárlása a MotiBro rendszerén belül bankkártyával
- bérlet vásárlása személyesen a lovardában
- bérlet vásárlása utalással

MotiBro rendszerben a "Bérleteim" menüben lehetséges vagy közvetlenül a foglalásnál lehet 1 alkalmas futószáras jegyet venni. (egyszerre akár több alkalmat is!)

Az 1 alkalmas jegy 30 napig érvényes.

Amennyiben az óra időjárás miatt (vagy a lovarda egyéb elfoglaltsága, pl verseny) elmarad, úgy az órát mi töröljük, de a jegy természetesen nem veszik el, a későbbiekben felhasználható.

Amennyiben a futószáras órát a lovas időben nem mondja le (legkésőbb 24 órával az időpont előtt) a Motibro rendszerben, úgy a megváltott jegyet visszatéríteni nem áll módunkban!

BEJELENTKEZÉS MENETE

A bejelentkezési rendszer használatához regisztráció szükséges, amit itt tudsz megtenni:

 

Ha már regisztráltál, kérlek jelentkezz be a számodra megfelelő órára.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy egy adott órára 12 órával korábban záródik a jelentkezés.

 

Amennyiben az általad bejelentkezett órán mégsem tudsz részt venni, minimum 24 órával előtte LE KELL MONDANI a rendszerben!
Ha a lemondás időben nem történik meg, akkor a rendszer levonja az alkalmat a bérletből, napijegy esetén a következő alkalommal az elmaradt óra díját is rendezni szükséges.

 

Ha a regisztrációhoz, jelentkezéshez, illetve a lemondáshoz segítségre van szükséged, akkor szívesen segítünk telefonon keresztül!

Az órákhoz rendelt edzők személye tájékoztató jellegű, elfoglaltságnak megfelelően változhat.

Az elmúlt időszakban tapasztaltak miatt kérünk mindenkit az alábbi szabályok figyelembe vételére:

- BEJELENTKEZÉS,
legkésőbb az óra előtt 12 órával. 
- CSAK AZ TUD LOVAGOLNI,
aki érvényes bejelentkezéssel rendelkezik. Kérjük ne jelenjetek meg enélkül, vagy magasabb létszámban, mint ahány jelentkezés van
- KIJELENTKEZÉS, legkésőbb 24 órával az edzés előtt (természetesen ez alól kivétel az időjárási körülmény, vagy vis major). Aki nem jelentkezik ki, másoktól veszi el a lehetőséget! 
- IDŐPONT ELŐTT MIN. 15 PERCcel
(de inkább korábban) érkezzetek, lovasítás, nyergelés miatt. Az órákat szeretnénk időben kezdeni, mert minden csúszással a többi lovas napirendjét is bezavarjuk.

A jelentkezési rendszer használatával, az időpont lefoglalásával a lovas (kiskorú esetében a hozzátartozó) automatikusan elfogadja a LOVARDA SZABÁLYZATÁT.